ROYAL LEBANON

ROYAL LEBANON Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Lebanon. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2022 om 20:07 Het was heerlijk
1 apr 2022 om 1:19 Neem altijd de heerlijke gamba’s om je vingers bij af te likken. Lekkere patatjes en als verassing kreeg ik vandaag een dessert erbij. Erg vriendelijk en nette bezorging. Lekker smullen
24 mrt 2022 om 22:35 Heerlijk!
12 mrt 2022 om 21:07 Het eten was heerlijk zoals altijd Tevens kregen we een dessert van de zaak erbij erg attent We raden dit restaurant aan
5 mrt 2022 om 20:31 Heerlijk eten dat vlot bezorgd werd! Een aanrader!
26 feb 2022 om 19:27 Geweldig!!! Echt een aanrader. We hebben inmiddels meerdere gerechten geprobeerd, en alles smaakt naar meer!!! Heerlijk brood dat erbij geserveerd wordt en vandaag zelfs een verassing erbij, dessert van het huis. Iedere euro is het waard.
21 feb 2022 om 5:01 Oh My God!!! Dit is het lekkerste eten wat ik ooit thuis heb laten bezorgen. Echt alles was super lekker. Overheerlijke smaken, patatjes waren heerlijk. Zonde dat het zo snel op was Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Complementen aan de koks.
20 feb 2022 om 15:40 Dank jullie wel voor het lekkere dessert!
5 feb 2022 om 22:03 Heerlijk eten, goed bereid. Snel bezorgd. Er zat zelfs een (onverwacht) dessert bij. Wij bestellen hier zeker nog vaker.
23 jan 2022 om 19:39 Bezorgtijd exact wat aan gegeven werd, eten vers en lekker veel brood erbij!
21 jan 2022 om 11:53 Vlotte bezorging en het menu voor 2 personen was heerlijk!
15 jan 2022 om 22:13 Heerlijk, het was genieten!