ROYAL LEBANON

Recentebeoordeling


5 sterren uit 132 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Royal Lebanon. Meer weten? Ontdek meer

23 okt 2022 om 20:31 Heerlijk gegeten en was optijd bezorgd we hadden een heerlijk toetje van het huis
27 sep 2022 om 20:29 Goed smakelijk eten, patat ook heel lekker. snel geleverd,
22 aug 2022 om 11:00 Ontzettend lekker gegeten! Zeker een aanrader.
18 jul 2022 om 8:21 Super lekker eten!
10 apr 2022 om 20:07 Het was heerlijk
1 apr 2022 om 1:19 Neem altijd de heerlijke gamba’s om je vingers bij af te likken. Lekkere patatjes en als verassing kreeg ik vandaag een dessert erbij. Erg vriendelijk en nette bezorging. Lekker smullen
24 mrt 2022 om 22:35 Heerlijk!
12 mrt 2022 om 21:07 Het eten was heerlijk zoals altijd Tevens kregen we een dessert van de zaak erbij erg attent We raden dit restaurant aan
5 mrt 2022 om 20:31 Heerlijk eten dat vlot bezorgd werd! Een aanrader!
26 feb 2022 om 19:27 Geweldig!!! Echt een aanrader. We hebben inmiddels meerdere gerechten geprobeerd, en alles smaakt naar meer!!! Heerlijk brood dat erbij geserveerd wordt en vandaag zelfs een verassing erbij, dessert van het huis. Iedere euro is het waard.
21 feb 2022 om 5:01 Oh My God!!! Dit is het lekkerste eten wat ik ooit thuis heb laten bezorgen. Echt alles was super lekker. Overheerlijke smaken, patatjes waren heerlijk. Zonde dat het zo snel op was Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Complementen aan de koks.
20 feb 2022 om 15:40 Dank jullie wel voor het lekkere dessert!